• De evolutie van de dakpan

  De initiële functie van een dakpan is om gebouwgebruikers te beschermen tegen weersinvloeden. Door de jaren heen is de dakpan steeds meer geëvolueerd naar een esthetisch product al dan niet met aanvullende functionaliteiten. Harold Kock van Nelskamp Dakpannen praat ons bij over de evolutie van de dakpan en de vele mogelijkheden anno 2021.


 • Chaperon- en knikpannen op maat

  Daken zijn geweldig en krijgen een eigen identiteit als er keuzevrijheid is. Dat wordt mede mogelijk gemaakt met hulpstukken op maat, waaronder chaperonpannen en knikpannen. Deze laatste veelal met een buiten knik, maar ook mogelijk met een binnen knik.


 • Nelskamp ClimaLife op nummer 1, beste keuze

  Vanwege het Coronavirus staat de wereld natuurlijk op z’n kop en zijn de uitspraken m.b.t. het Stikstofbeleid geheel ondergeschikt, maar intussen blijven we werken aan een schone toekomst.


 • ClimaLife luchtreinigende dakpannen dragen bij om het stikstof probleem op te lossen

  Dat stikstof nu echt een probleem wordt is in het nieuws breed uitgemeten. De rechter heeft een uitspraak gedaan en de minister kan aan het werk; grote bouwprojecten zijn zelfs stil komen te liggen of gaan helemaal niet meer door. De Programmatische Aanpak Stikstof (PAS) is niet toereikend gebleken, er is zelfs een toename geconstateerd


Mansarde daken met knikpannen

Mansarde daken met knikpannen


Gebogen daken of ronde daken

Gebogen daken of ronde daken


Lessenaar daken met chaperonpannen

Lessenaar daken met chaperonpannen


Dakpannen als gevelbekleding

Dakpannen als gevelbekleding