Actueel

Met het oog op kwalitatief bouwen dat straks verdergaand in de WKB (Wet Kwaliteitsborging) wordt vastgelegd, zal een verankering berekening niet mogen ontbreken. Om snel te kunnen beschikken over dit document dat nu op ieder moment ‘opvraagbaar’ is, bezoekt u voortaan onze website > http://www.nelskamp.nl/verankering/ Bij vragen of om u op weg te helpen blijft Mark Albers uw aanspreekpersoon en te bereiken via m.albers@nelskamp.nl


10 jaar geleden oprichtte Raak Karcher Greenworks. Hun ambitie: de gebouwde omgeving in Nederland verduurzamen door kiezen voor duurzaamheid en comfort super makkelijk maken. Met de ClimaLife betondakpan levert Nelskamp dakpannen een belangrijke bijdrage aan het milieu. Wij zijn trots de Greenworks Boomdonatie met ons deelname en inzet te steunen. Samen met Trees for All zullen totaal 2500 “Greenworks” bomen in het Grone Woud in Brabant en in het Bongo District in Ghana geplant worden.


Afdichtingen van vloeibare kunststoffen moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Centraal staan tegelijkertijd milieuvriendelijkheid, verwerkingsbetrouwbaarheid en duurzaamheid. Nelskamp is een samenwerking aangegaan met ELAPRO, de specialist in ecologische vloeibare kunststoffen voor het platte dak, om haar producten exclusief te gaan verdelen. Met fabrikant ELAPRO kan Nelskamp een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid en het milieu.