De HOOGKRAAN; slimme logistiek.

De service bij de behandeling en uitlevering van uw opdracht gaat verder. Buiten het normale franco transport door onze logistieke partner Grolleman Transport, heeft Nelskamp ook de beschikking over maar liefst 7 vrachtauto's met een HOOGKRAAN.

Voor de Nederlandse markt wordt in eerst instantie de HOOGKRAAN van Grolleman Transprot ingezet, een vrachtauto met een eigen kraan die de dakpannen direct op het dak kan plaatsen. Dat is slimme logistiek!

Een HOOGKRAAN is al te bestellen bij een hoeveelheid van 1.500 dakpannen. Vraag naar de tarieven om inzichtelijk te maken welk voordeel u kunt behalen.De voordelen van een HOOGKRAAN:

- Verminderen van de fysieke belasting voor de dakdekker. Bij het gebruik van de HOOGKRAAN hoeven de dakpannen nog maar één keer ter hand genomen te worden.

-Geen ruimtebeslag. Iedereen weet dat de ruimte op een bouwplaats beperkt is. De aanvoer van zoveel verschillende materialen dient goed gecoördineerd te worden. Met de HOOGKRAAN worden de dakpannen direct op het dak geplaatst.

-Naast het feit dat geen rekening gehouden hoeft te worden met opslag, hoeft ook geen overleg plaats te vinden waar een daklift mag staan. Over de plaatsing ervan wordt nogal eens en discussie gevoerd op de bouw en de tijd voor aan- en afvoer alsmede de opbouwtijd worden niet alltijd in de kosten calculatie opgenomen. Een HOOGKRAAN is efficiënt en kostenbesparend.

-Veel minder kans op breuk. De kosten hier van worden onderschat, want niet alleen de prijs van het materiaal zelf en de afvoer telt. De kosten voor organisatie van de nalevering en de onbetaalte irritatie wegen veel zwaarder. Met de HOOGKRAAN worden de pannen begeleidt vanaf de fabriek to op het dak.

-Het meeste prijsvoordeel wordt behaald, door de HOOGKRAAN in te zetten bij seriegeschakelde worningbouw.